BockSE KONTAKTA OSS

Långa garantier

Vårt löfte till dig

Många företag erbjuder helhetslösningar, men vad är det egentligen du får? För oss innebär det att du som kund inte ska behöva fundera över något alls när du har bestämt dig för ett uterum, en vinterträdgård eller annan produkt från Uterumsmästarna. Vi tar helt enkelt hand om hela arbetet, från rådgivning hemma hos dig till färdig installation. Vårt produktutbud gör att vi kan erbjuda dig en nyckelfärdig lösning helt anpassad efter dina behov och önskemål, och vi ser det som en hederssak att följa arbetet från början till slut.

Kostnadsfritt hembesök av Uterumsmästarna

Varje hus har sina förutsättningar. Därför arbetar Uterumsmästarna via hembesök, vilket innebär att vi kostnadsfritt kommer hem till dig och tillsammans skapar en komplett lösning för ert hus. Självklart sker hembesöken helt utan köpkrav.

Mått- och kontrollansvar

När du beställer tar Uterumsmästarna tar vi måttansvar och kontrollmätning genomförs. Stommar, tak, fönster och dörrar som beställs måttanspassas efter dina och husets behov. Kataloglösningar och standardprodukter får andra står för, hos oss är det skräddarsytt som gäller.

Kundanpassade lösningar

Lösningen som levereras till dig tillverkas efter din specifikation och dina önskemål. Färg, funktion, lås, gardiner och allt annat som kan höra till din beställning, byggs helt efter den lösning du som kund önskar. Därför får du en produkt helt anpassad efter dina önskemål och ditt hus.

Auktoriserade montörer

Våra montörer är självklart utbildade och har lång erfarenhet av montage och installation. Du kan därför känna Dig helt trygg med en installation som rakt igenom utförs på ett professionellt sätt. Självklart behöver Du inte städa efter oss.

Fast pris

Vi arbetar alltid med fasta priser! Det pris som du och Uterumsmästarna kommer överens om när ordern skrivs är det pris som gäller. Är det något som är fel enligt order, betalar du som kund inget för detta.

En kontaktperson

För att det skall vara så enkelt som möjligt för dig som möjligt, har du en (1) kontaktperson rakt igenom hela processen. Inga hänvisningar hit eller dit. Den som du träffar under hembesöket följer är med dig hela vägen till avslutad installation.

Slutkontroll

Efter slutförd leverans kontaktar Uterumsmästarna dig för att försäkra oss om att du som kund är nöjd! Frågor som dyker upp under vägen tar du direkt med den som besökte dig i hemmet.

  • Copyright © Uterumsmästarna i Sverige AB
  • Sitemap
  • Webb av Panang Kommunikation AB