BockSE KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Uterumsmästarna är en auktoriserad återförsäljare och installatör av produkter från Santex System AB.

Med lokalkontor i Borlänge, Göteborg, Västerås, och Halmstad säljer och installerar vi uterum, vinterträdgårdar och inglasade verandor över nästan hela södra Sverige. Du som kund kan alltid känna dig trygg i att ditt nya uterum installeras av fackmän med lång erfarenhet och stor kunskap. Dessutom får du två garantier: en från Santex själva som gäller deras produkter, och en från oss gällande utfört arbete.

Samarbetspartners

Vi har samarbetspartners på fler ställen runtom i landet, så tveka inte att kontakta oss vart du än bor. Lämpligast är om du fyller i vårt kontaktformulär nedan, så förmedlar vi den bästa kontakten till dig.

Nöjda kunder

Vi vet att nöjda kunder är den bästa reklamen, och det enda sättet att driva ett framgångsrikt företag på. Av den anledningen är du förstås också alltid varmt välkommen att höra av dig med synpunkter och förslag även efter att arbetet är färdigt – din feedback behövs för att vi ska kunna bli ännu bättre!

Kontakta oss på Uterumsmästarna och beställ ett kostnadsfritt hembesök om du funderar på det här med inglasning eller uterum. Det kostar dig inget, och vi gör det så gärna.

Om du har allmänna frågor eller synpunkter kan du alltid kontakta oss via kontaktformuläret nedan. För mer områdesspecifika frågor, eller för att boka ett hembesök från någon av våra duktiga uterumsexperter, klicka på respektive kontor.Genom att skicka detta formulär samtycker jag till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna återkoppla till mig. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.


  • Copyright © Uterumsmästarna i Sverige AB
  • Sitemap
  • Webb av Panang Kommunikation AB